Mata Hari tour

Leeuwarden staat vanaf half oktober helemaal in het teken van Mata Hari. En natuurlijk haakt Smaakstad daar ook op aan. In samenwerking met de VVV, HCL, het Fries Museum en een aantal horecabedrijven, organiseren we op 28 oktober de Mata Hari tour.

Na een culinaire en historische wandeling door de binnenstad, eindigt de tour op zaterdag 28 oktober in het Fries Museum. Het museum gaat die avond speciaal open voor deze tour. U eet die avond in de ‘fin de siècle’ sfeer. En u heeft de gelegenheid om in alle rust de tentoonstelling in het Fries Museum te bekijken.

Kaarten zijn vanaf 4 september te krijgen bij de VVV. Kosten € 39,50.  (inclusief walking diner, begeleide tour en entree Fries Museum. Exclusief extra drankjes onderweg of na afloop)

JazzNtaste: een tasty tour met lekkere jazz

JazzNtaste is terug! Tijdens de derde editie van de tour kunt u  genieten van de lekkere jazzmuziek en culinaire hoogstandjes.

Op zondag 5 november bezoekt u vier toplocaties: Paddy O’Ryan, Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden, De Walrus Leeuwarden en Eetcafe Spinoza. Hier beleeft u een heerlijke lazy Sunday afternoon en wordt u getrakteerd op gerechten uit de regio en goede jazz.

We sluiten de tour daarna gezamenlijk af in Hotel Post-Plaza met een spetterende afterparty.

Datum en tijd: zondag 5 november 13.30 – 18.00

Locatie: binnenstad Leeuwarden, 4 locaties

Koop hier uw tickets. U kunt kiezen uit één van de vier startlocaties.