Groot Liwwadder Diner 2016 – bestel tickets

Vond jij het Groot Liwwadder Diner vorig jaar ook zo geslaagd? Wij in ieder geval wel, en daarom organiseren we het dit jaar gewoon weer! Noteer donderdag 29 september 2016 alvast in je agenda, want dan zetten we de Tweebaksmarkt weer op zijn kop!

Dit jaar wordt de tafel wederom voor 1000 mensen gedekt. De belangrijkste doelstelling van het diner is ‘verbinden’. Het thema is dan ook ‘sharing diner’: je deelt zowel de beleving als het eten met elkaar. Daarnaast maak je tijdens het diner nieuwe contacten en onderhoud je oude contacten.

Het diner wordt op bijzondere wijze geserveerd door studenten van de middelbare hotelschool aan het Friesland College. D’Drive, de opleiding voor podiumkunsten, producties & events van het Friesland College zorgt voor entertainment bij het grootste en leukste openluchtrestaurant van Leeuwarden.

Wil jij dit feest niet missen? Reserveer dan alvast een plekje. De ticketbox staat al online! Je bestelt jouw tickets hier.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom het Groot Liwwadder Diner!

Het Groot Liwwadder Diner is een initiatief van Leeuwarden Smaakstad en wordt georganiseerd in samenwerking met het Friesland College, ROC Friese Poort, alle horeca rondom de Tweebaksmarkt, Sligro/Smeding, Studiestad Leeuwarden en provinsje Fryslân.