Praktische informatie Groot Liwwadder Diner

Vanavond gaan we met z’n allen de tweede editie van het Groot Liwwadder Diner beleven.  Hier enkele belangrijke praktische zaken voor u als gast.

De inloop van het Groot Liwwadder Diner begint om 17.30.  De entree is aan de Druifstreek. U wordt door hostesses naar de goede rij voor uw ingang verwezen. Eenmaal op het festival terrein staat er een hapje en een drankje voor u en kunt u genieten van optredens van enkele muzikanten. Tegen 18.45 gaan we aan tafel. De tafels zijn geplaceerd. U krijgt een dag voor het diner een mail met daarin uitleg over de plek waar u zit. Lees dat goed door.

Komt u met de fiets? Parkeer hem dan in de fietsenstalling aan het Zaailand of in de Sint Jacobsstraat. Uw auto kunt u het beste parkeren in parkeergarage Zaailand of Hoeksterend. Voor de drankjes kunt u munten kopen (2 euro per stuk), maar u kunt alleen met pin betalen.

Uiteraard hebben we mooi weer besteld en zit u droog in de tent, maar we raden u aan een lekkere warme trui/vest of jasje mee te nemen.  We hebben er zin in! Tot donderdag 29 september.