Programma JazzNtaste

Zondag 20 maart is het zo ver: JazzNtaste 2016! Tijdens deze culinaire jazztour gaat u in groepen langs Grand Café De Walrus, Irish Pub Paddy O’Ryan, Eetcafé Spinoza en het Oranje Hotel. Alle groepen eindigen om 18:00 bij Hotel Post Plaza voor een afterparty. We brengen u graag op de hoogte welke lekkernijen en artiesten er voor u op het programma staan.

Grand Café De Walrus
Hier wordt u getrakteerd op een biologische maïskip met romige kerriesaus en gewokte groente, terwijl u luistert naar de muziek van de Leeuwarder Hiske Oosterwijk. Samen met gitarist Rudmer van der Meer vormt ze deze dag een gelegenheidsduo.

Irish Pub Paddy O’Ryan
Bij Paddy O’Ryan geniet u van varkensrib van de Kempenaer uit de Green Egg met ahornsaus, geserveerd op een bedje van knolselderij. Brew verzorgt de muziek in de pub. Dit jazzkwartet bestaat uit vier jonge talenten in de leeftijd van 16 tot 21 jaar.

Eetcafé Spinoza
Bij eetcafé Spinoza krijgt u een varkenshaasspies van het Friberne varken met Fryske Coppa en waddenmosterd. Saxofonist Tim de Vries speelt met zijn band Walking Cats.

Oranje Hotel
Tijdens JazzNtaste serveert het Oranje Hotel een rouleaux van licht gerookte rundermuis met kruidnagelcrème, chutney van rode ui en een frisse kruidensla. Het Ruby Woudt Trio speelt gevarieerde jazzy en R&B muziek. 

Hotel Post Plaza
Bij Post Plaza staat er een drankje voor u klaar en kunt u swingen op de muziek van de jonge band Soundboxx!

We hopen u te ontmoeten op zondag 20 maart!
Heeft u nog geen kaarten? U bestelt ze hier.