Stadstuindiners in Leeuwarden

Resto VanHarte en Groeikracht & Co organiseren voor het Smaakjaar een viertal stadstuindiners die elk samenvallen met één van de vier seizoenen. De seizoensproducten die lokaal zijn geproduceerd staan centraal. De initiatiefnemers willen een duurzame en sociale maaltijd aanbieden aan alle Leeuwarders, en speciaal voor de Leeuwarder met een platte beurs.

‘We willen het goede werk van Resto VanHarte onder de aandacht brengen en laten zien dat duurzame groentes in de stadstuinen van Leeuwarden worden verbouwd. Lokaal, lekker en sociaal eten. De rest van alle spullen komen ook bij regionale producenten vandaan’, vertelt Thyra van der Veer. Zij is één van de initiatiefnemers van ‘Groeikracht en Co’, dat voortgekomen is uit Project i Eerlijk en Groen. In totaal denkt Thyra dat er 75 mensen op het diner af zullen komen.

Het eerste diner zal plaatsvinden op 2 april 2015 en heeft als thema “Lente”. Voor meer informatie kunt u  terecht op de facebookpagina van Groeikracht & Co. Nu al reserveren? Dit kan via ij.veenstra@restovanharte.nl.