Voorjaarsfair ‘Groei & Bloei – in alle Staten’

Bezoek de voorjaarsfair ‘Groei & Bloei – in alle Staten’ bij Dekemastate in Jelsum en Túnmanswente/Martena State in Koarnjum en geniet van ‘Fair Culinair’ op zaterdag 25 april. Tijdens de voorjaarsfair zijn er vele activiteiten voor jong en oud op fietsafstand van elkaar. De entree is op deze dag voor alle locaties gratis. Je bent welkom van 10.00 – 17.00 uur.

Martenastate staat dit jaar weer vol met kramen met het thema ‘Fair Culinair’. Daarnaast zijn er ook planten, bollen, zaden, woon- en tuindecoratie en bijzondere hobby’s te bezichtigen en te koop. Even genieten met een bakje koffie of thee en ambachtelijk gebak kan in de theetuin of het restaurant, met muziek van GallimauFries. Je hebt de mogelijk een expositie te bekijken over het herstelplan Koarnjumer Bosk, je kunt een stinzenrondleiding volgen en er is een springkussen aanwezig.

Bij Dekema State zijn rond de zestig kramen aanwezig met het thema Groei & Bloei. Aanwezig zijn onder andere bekende kwekers als Brian Kabbes, Henk Jacobs, Firma Douma met zaden en ‘de tomatenman’, maar ook de kaasboerderij, eetbaar hout, brocante en nog veel meer. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de poffertjeskraam of ambachtelijk ijs proeven bij Tikje Anders. Er is ook genoeg te ondernemen voor jong en oud, zoals boogschieten, stinzenrondleidingen en muzikale optredens.

Voorjaarfair ‘Groei & Bloei – in alle Staten’
Datum: zaterdag 25 april 2015
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Gratis entree!

Adressen locaties:
Dekema State, Dekemawei 5 te Jelsum
Martenastate ( bij Túnmanswente), Martenawei 2 te Koarnjum

Meer info: www.tunmanswente.nl