Maak uw eigen geitenkaas

Nadat de boerin ‘s ochtends vroeg de Toggenburger geiten heeft gemolken, verwerkt ze deze samen met u tot rauwmelkse kaas.

Workshop herfstkoken

Bij de kookworkshops van Cadeau- en streekproductenwinkel Op ‘e Stâl in Buitenpost wordt gewerkt met bijzondere streekproducten.

De Smaak van FRIA

Een heerlijke expositie met veel nieuw, oorspronkelijk werk over eten, proeven, (eet)cultuur en voedsel.

Tuinman Knoop

Tentoonstelling over J.H. Knoop, tuinman van Maria Louise en verlicht allesweter. Van 10 april t/m 3 januari 2016 te zien in het Historisch Centrum Leeuwarden.

De Wartenster

Op een steenworp afstand van Leeuwarden, in Warten, ligt De Wartenster, een veelzijdig familiebedijf!

Winterkostfestival

Amateurkoks maken met hun eigen gekozen ingrediënten hun eigen winterkost.

Kelder 65

Hier kunt u terecht voor een lekkere lunch, borrel en bite of een gezellige avond weg. Meer informatie of reserveren via: www.kelder65.nl.

Restaurant élevé

In restaurant élevé, bekroond met 1 Michelinster, wordt met enthousiasme in de keuken gewerkt aan pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten. Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek. Meer informatie of reserveren via: www.eleve.nl.

De 2 gemeenten

Eetcafé en Zalencentrum De 2 gemeenten is het uitgaanscentrum in Friesland. Een eetcafé voor jong en oud waar je tegen betaalbare prijzen veel gezelligheid en lekker eten kunt vinden. Meer informatie via: www.de2gemeenten.nl.

SOSO

Een restaurant waar u kunt genieten van pure Aziatische gerechten. Meer informatie of reserveren via: www.soso.nl.